måndag 16 juni 2014

Träffade riksdagsledamot om UFO


Historielärarföreningens ordförande Thomas Nordholm träffade i juni 2014 miljöpartiets riksdagsledamot Gunvor G Ericson. Hon är gruppledare för miljöpartiet i riksdagen och talesperson för det partiets jämställdhets- och folkhälsopolitik.

Gunvor hörde Thomas Nordholm undra om miljöpartiet var villigt att verka för undervisning i skolan om fossilfria bränslen genom antigravitation och zero point energy från UFO-fynd, om miljöpartiet väljs in i riksdagen. Den yngre företrädaren för miljöpartiet blev lite ställd. Då trädde Gunvor in i sin partikollegas ställe för att rädda situationen.

Gunvor var inte helt avvisande till tanken att lära skolbarn om miljövänlig UFO-teknik för fred och transporter. Men hon vill avvakta tills världens ledande miljöforskare erkänner UFO.

Thomas Nordholm invände att en del av spjutspetsforskningen sker på Area 51 som militär forskning och inte tillgängliggörs för civila forskare. Men den forskning som slinker ut trots tystnadsplikt bör svenska skolelever få ta del av genom sina lärare. Det går inte att vänta på de forskare som visserligen tillhör en elit, men inte den yttersta eliten eftersom de är civilanställda. Thomas Nordholm försökte förklara för Gunvor att amerikansk forskning på UFO hålls hemlig av militära skäl, och inte för att UFO inte skulle existera.

Gunvor ville hellre vinna debatten erfaren politiker som hon är, än lyssna till vad svenska elever har att vinna på att studera vad avhoppade UFO-forskare kan avslöja.

Är det inte logiskt att civilisationer som miljövänligt klarar att färdas till planeten Jorden, har en mer utvecklad miljöteknik än människan?

Att tänka jämställt borde inkludera utomjordingar och deras roll i teknikhistorien på samma vis som människans.

Om Gunvor väljs in i riksdagen får svenska skolelever vänta på militär spjutspetsforskning om fossilfria bränslen. Det är synd om elever ska behöva bli dummare när de kan bli smartare. Skolan är en plats för framsteg och kunskap.


Gunvor G Ericson:

http://www.mp.se/om/gunvor-g-ericson

http://www.riksdagen.se/sv/ledamoter-partier/Hitta-ledamot/Ledamoter/Ericson-Gunvor-G-0640669898710/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.