tisdag 12 november 2013

Historiker avslöjar UFO-mörkläggning

Se intervjun på YouTube ovan med doktoranden i kalla krigets historia.


"Amerikansk historiker, Richard Dolan, deltog i den civila utfrågningen om att offentliggöra information om utomjordisk intelligens som hölls på National Press Club i Washington 3 maj, 2013. Dolan sade att regeringens motvilja till att göra det motsägs av de tusentals dokument som har släppts om förekomsten av oförklarliga och oidentifierade ufon runt om i USA."

"Efter fem dagar och 40 internationella vittnesmål från militära, vetenskapliga och akademiska vittnen, enades en kommitté med sex före detta kongressledamöter om att söka internationellt stöd för att bryta "sanningsembargot” kring möten med utomjordiskt liv."

"Richard Dolan, en av de mest respekterade auktoriteterna på ufo-studier, anser att det i frågan finns ett "sanningsembargo" hos den amerikanska regeringen.

"En sak som har slagit mig är avvikelsen mellan de enorma mängder av skriftliga bevis som vi har å ena sidan, och den nästan totala avsaknaden av officiella bekräftelser av detta faktum å andra sidan", sade han.

Dolan har sammanställt den mest omfattande studien av regeringens hantering av ufo-händelser i sina böcker "Ufos and National Security State: Chronology or Cover-up 1941-1973," och en andra volym, "UFOs and National Security State: The Cover-Up Exposed, 1973-1991 ".

Medan han konstaterar att ingen av de tusentals officiella handlingar som utgör definitiva bevis för den nationella säkerheten eller intelligenta möten med utomjordiskt liv, "gör det ständigt växande antalet att vi är skyldiga att fråga oss varför de är så intresserade".

I ett av de mest gripande vittnesmålen från utfrågningen var när Dolan på en videoinspelning intervjuar en sjuk före detta CIA-agent som är nära döden. Det var första gången som den anonyma tjänstemannen vågade tala offentligt. På en 15-minuters video berättade han om att han bevittnat utomjordingar, deras farkoster och hemlighetsmakeriet kring frågan."


Från Epoch Times Sverige 21/5 2013
http://www.epochtimes.se/articles/2013/05/21/25146.html


 "Dolan attended Alfred University and Oxford University prior to graduate work in history at the University of Rochester. .[1]"

Från Wikipedia
http://en.wikipedia.org/wiki/Richard_M._Dolan


"Richard Dolan is a historian who has been researching the UFO subject and has written some wonderful books on the subject. He talks about the need for disclosure and how the secrecy has been maintained.

This was part of my 2008 Denver public television show, Phenomena Television."


Från:
http://www.youtube.com/watch?v=VCnCpf6g_3I

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.