söndag 10 november 2013

Vetenskaplig tidskrift belyser UFO-historia


"Tests på kønsorganerne Historien om Barney og Betty Hill fra en septemberaften i 1961 står i dag som den første detaljerede fortælling om nærkontakt, som er blevet underlagt en videnskabelig analyse. En kombination af drømme og oplysninger fra hypnose har senere vist, at ægteparret mener, de har oplevet et sandt mareridt.

Det flyvende objekt standsede foran dem.

Badet i lys kom seks små, grå mænd med store øjne til syne. De førte ægteparret enkeltvis ind i deres rumskib, hvor de lavede prøver på øjne, ører, mund, tænder, hals, hænder, kønsorganer, anus, ryg, ben og fødder for at finde ud af, hvordan mennesket er bygget op.

De grå mænd lavede noget, som de på engelsk forklarede Betty var en graviditetstest, hvor de stak en lang sprøjte direkte ind gennem navlen. Men de viste sig også fra en mere høflig side og fortalte blandt andet om, hvor i stjernesystemet, de kom fra.

Barney fortalte, at han kommunikerede med rumvæsnerne blandt andet gennem tankeoverførsel, telepati."

"Myten lever, ikke mindst fordi tusindvis af mennesker verden over fortæller, at de har været bortført af rumvæsner. Historierne og beskrivelserne af de små, grå mænd med store øjne uden hår og ører ligner Barney og Betty Hills beskrivelser til forveksling.

Mange andre rapporterer, at de har set en ufo - et uidentificeret flyvende objekt - der må have været et rumskib. De bliver tit beskrevet som fartøjer, der er cigarformede eller flade i bunden, så de ligner flyvende tallerkener.

Ufo over England I øjeblikket kaster ufo-interesserede fra hele verden sig over friske lunser kød. De engelske myndigheder frigiver samtlige officielle og hidtil hemmeligholdte ufo-dokumenter, som rækker tilbage til 1978."


Från tidskriften Videnskap.dk 7/11 2008
http://videnskab.dk/kultur-samfund/ufoerne-kommer-igen


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.