lördag 19 oktober 2013

Historielärarnas förening ville värva Historielärarföreningen

Ordföranden och vice ordföranden i Historielärarnas förening har försökt värva Thomas Nordholm till att bli medlem i Historielärarnas förening. De menade att han kunde vara med och påverka inifrån om UFO-frågan och lägga egna förslag. Det lyckades de inte med. Thomas Nordholm valdes i stället  till ordförande för konkurrerande Historielärarföreningen, som öppet erkänner UFOn i luftrummet, i motsats till Historielärarnas förening som inte vågar ta i frågan. Thomas Nordholm ställer inte upp på Historielärarnas förening när den är kunskapsfientlig i UFO-frågan. Eleverna förlorar på obsolet undervisning.

Historielärarnas förenings ordförande Hans Albin Larsson säger att han accepterar Historielärarföreningen med hänsyn till föreningsfriheten som råder i Sverige. Men han verkade smått bekymrad över att Historielärarnas förening inte längre är ensam som rikstäckande historielärarförening. Den förlorar därmed sitt informationsmonopol som vidhållits med hjälp av lokalföreningarna som har samma stadgar.

Lördag 18/10 2013 bjöd Malmö högskola in Historielärarföreningens ordförande Thomas Nordholm när högskolan firade 15 år med storslagen fest.

http://www.mah.se/15

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.