söndag 20 oktober 2013

Sveriges elevråd oenigt i UFO-frågan

Sveriges elevråd förkortas SVEA. Generalsekretararen Lisa Sjöblom har försökt övertala en styrelselemedlem i SVEAs förbundsstyrelse, att inte intressera sig för UFO-frågan i undervisningen. SVEAs generalsekreterare Lisa Sjöblom sa till förbundsstyrelsemedlemmen, att UFO inte låg inom SVEAs arbetsområde. Generalsekreteraren ville inte att förbundsstyrelsemedlemmen skulle titta på länkar om UFOs påverkan på kalla kriget i historieundervisningen. Generalsekreteraren tyckte det var bra om hon lyckades övertala gymnasisten i förbundsstyrelsen att undvika ett kontroversiellt ämne.

Men gymnasisten i förbundsstyrelsen var sant intresserad av att det dykt upp fler bevis för UFO med den nya tekniken och strömmad TV på Internet.

Det verkade som om generalsekreteraren var rädd om sitt rykte, medan gymnasisten i förbundsstyrelsen tvärtom var rädd att förlora kunskap i historieundervisning som är förfalskad och fördummande. Gymnasisten i förbundsstyrelsen önskade ställa krav på Sveriges historielärare att uppdatera sig i UFO-frågan. Något som starkt ogillades av generalsekreteraren.

http://svea.org/organisation/kansli

http://svea.org/organisation/forbundsstyrelsen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.